Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo
Protože my v Hellmann´s věříme, že jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo, připravili jsme pro vás jednoduché recepty, ke kterým vám stačí jen několik málo ingrediencí, které možná právě teď máte u vás v lednici. Dobré jídlo nemusí znamenat mnoho ingrediencí a mnoho času v kuchyni! Kreativita je vítána! Máte po Velikonocích plnou lednici vajíček natvrdo? Udělejte si třeba vajíčkovou pomazánku! Zbyla vám po nedělním vaření půlka brokolice? Přihoďte pár cherry rajčátek a udělejte si krémové těstoviny!
Vajíčková pomazánka

Suroviny pro 4 osoby:
- 8 ks vařených vajec
- 2 menší cibule
- 10 plátků šunky
- 10 plátků tvrdého sýra
- 2 Lžíce Hellmann’s gurmánské hořčice
- Špetka soli a pepře na dochucení
- 6-8 lžic Hellmann’s tatarské omáčky
Postup:
- Vejce, cibulku, okurku, šunku i sýr nakrájíme na drobné kostky. Přidáme tatarskou omáčku Hellmann´s, gurmánskou hořčici a zamícháme. Dochutíme solí a pepřem podle chutě.
- Podáváme s pečivem, můžeme ozdobit petrželkou, čerstvou zeleninou a plátky vařených vajec.
Krémové těstoviny

Suroviny pro 4 osoby:
- 1 balíček Penne
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 velká cibule
- 2 mrkve nastrouhané nahrubo
- 1 cuketa nakrájená na kostičky
- 1 menší brokolice
- Majonéza Hellmann´s (nebo Tatarská omáčka)
- Cca 200 g cherry rajčátek, nebo 3 velká nakrájená rajčata
- 3 stroužky česneku – nakrájená nadrobno
- 4 lžíce strouhaného parmazánu
- Olivy (nemusí být)
- Petrželka
Postup:
- Těstoviny uvařte al dente.
- Na pánvi zpěňte cibulku, přidejte brokolici, olivy, mrkev a cuketu. Nechte změknout.
- Přidejte do pánve těstoviny a dvě vrchovaté lžíce majonézy. Zamíchejte.
- Přidejte cherry rajčátka a petrželku.
- Posypejte sýrem a podávejte.