Herrish Patel generálním ředitelem společnosti Unilever ČR a Slovensko

Praha, 30. června 2016 – Herrish Patel (43 let), dosavadní viceprezident pro vztahy se zákazníky společnosti Unilever Austrálie a Nový Zéland se sídlem v Sydney, byl s platností od 1. července jmenován generálním ředitelem společnosti Unilever pro Českou a Slovenskou republiku.

Herrish Patel, disponující téměř 16 letými zkušenostmi v oblasti rychloobrátkového spotřebního zboží (FMCG), nastoupil do společnosti Unilever v roce 2001. Během prvních let ve společnosti Unilever působil na pozici ředitele pro vztahy se zákazníky, kde byl zodpovědný za klienty jako například Somerfield, Iceland a Wal-Mart ve Velké Británii. V letech 2007 až 2009 vedl mezinárodní zákaznickou agendu pro Carrefour, Casiono, ASW, Dairy Farm a Metro jako ředitel pro vztahy se zákazníky pro moderní trh ve společnosti Unilever Asie v Singapuru.

V letech 2009 až 2012 Herrish Patel zastával pozici viceprezidenta pro moderní trh (pro oblast Asie, Afriky a střední a východní Evropy) v Unilever Asie v Singapuru. Do současnosti pak pan Patel zastával funkci viceprezidenta pro vztahy se zákazníky ve společnosti Unilever Austrálie a Nový Zéland v Sydney.

Herrish Patel_371x557

Jako generální ředitel Unilever ČR/SR bude Herrish Patel zodpovědný za řízení společnosti v obou zemích. Současný generální ředitel, Florin Trandafirescu, nastoupí od 1. července 2016 do funkce generálního ředitele společnosti Unilever pro země Rumunsko, Bulharsko, Srbsko, Moldavsko, Makedonie, Albánie, Kosovo a Černá Hora.

Herrish Patel je britské národnosti a absolvoval univerzitu v Cardiffu. Herrish je ženatý a má dvě dcery.

Veronika Kúšiková Corporate Communications

Unilever ČR spol. s r. o.
Rohanské nábřeží 670/17
Praha 8

T: +420 224 071 612
Veronika.Kusikova@unilever.com